★★★★★ 38.000+ zadovoljnih korisnika
Poruči danas = Isporuka 1-3 radna dana 🇷🇸
BESPLATNA 📦 ZA PORUDŽBINE PREKO 5000 RSD

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.


Dobrodošli na sajt pantera.rs. Pantera vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog veb prodajnog mesta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge pantera.rs. Korišćenjem bilo kog dela veb prodajnog mesta , smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog veb prodajnog mesta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

OSNOVNI PODACI O FIRMI

Pun naziv pravnog subjekta:  Pantera Unico DOO Zrenjanin
Adresa: Pupinova 12, Zrenjanin
PIB: 106193264
Delatnost i šifra delatnosti: 4771 –Trgovina na malo odećom u specijalnim prodavnicama
Matični broj: 20552522
Web adresa: www.pantera.rs
Kontakt telefon: 065/252-87-75
Kontakt e-mail: panterawebshop@gmail.com

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih dodatnih troškova.

OPŠTE ODREDBE

Pantera.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb prodajnog mesta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Evegreen administrira ovu lokaciju iz svoje kancelarije u Zrenjaninu, Srbija. Ni na koji način ne izjavljuje da su materijali ili usluge na ovoj lokaciji prikladni ili dostupni za korišćenje izvan Srbije, a pristupanje iz područja gde je njihov sadržaj nezakonit je zabranjeno. Nije dopušteno korišćenje ili izvoz, odnosno uvoz, radi izvoza materijala ili usluga na ovoj lokaciji niti bilo koje kopiranje ili prilagođavanje u suprotnosti sa važećim zakonima ili propisima uključujući, bez ograničenja, izvozne zakone i propise Srbije. Ako odlučite da pristupite ovoj lokaciji izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Pantera može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

MATERIJAL KOJI PROSLEĐUJE KORISNIK (KOMENTARI I DRUGI SADRŽAJI)

Lični podaci koje prosledite sajtu Pantera.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti korisnika. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.

KONTAKT PODACI – KORISNIČKI SERVIS

Adresa: Dr. Emila Gavrila 14
Kontakt telefon:  065/252-87-75
Kontakt e-mail: panterawebshop@gmail.com

DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

DOSTAVA PROIZVODA NA KUĆNU ADRESU I IZVRŠENJE DOSTAVE:

Pantera će naručene proizvode dostaviti na adresu primaoca. Naručilac proizvoda može biti i primalac ako proizvod naručuje za sebe. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti proizvod nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, proizvod može primiti bilo koja druga osoba na adresi. Kada se isporuka izvrši, Pantera će naručioca telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi.  Prodavnica Pantera se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dođe do komplikacija tokom dostave poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan. Ukoliko se radi o dostavi proizvoda institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke – tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat itd. 

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Prodavnica Pantera će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu proizvoda, ipak u određenim situacijama uspešnost ne zavisi samo od nas. U dole navedenim

situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako se ne izvrši:

– ako osoba kojoj se proizvod šalje odbija da primi proizvod 

– ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni 

– ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica

  (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da proizvod

Viša sila kojom je prodavnica stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu. 

U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji, ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu proizvoda ćemo smatrati izvršenom te naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane. 

U svakom slučaju pokušaćemo sve kako bi uspešno izvršili dostavu!

U koliko vam je važno da osoba dobije proizvod u određeno vreme, određenog dana, molimo vas da nam to naglasite. Čim izvršite porudžbinu i uplata postane vidljiva našim operaterima, krećemo sa pravljenjem Vaše porudžbine i dostave na adresu koju ste naveli.

POLITIKA REKLAMACIJA

Kontakt telefon: 065/252-87-75
Kontakt e-mail: panterawebshop@gmail.com

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Pantera prodajnog mesta obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Pantera i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, prodavnica Pantera je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Prijavi se newsletter

Ostvari dodatnih -10%

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

do srede u 23:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

NA KUPOVINU ODREĐENIH ARTIKALA IZ NOVE KOLEKCIJE 2023

PREUZMI POKLON IZNENAĐENJE KOJE VAŽI SAMO OVOG VIKENDA

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.